روش درست میوه خوردن

 

نوع مطلب :بهداشتی ،

نوشته شده توسط:

   

پوست کندن میوه ها یا آب پز کردن سبزیجاتی مانند هویج و غیره جزو عادت همه برای مصرف این مواد غذایی است. اما برای دریافت ویتامین ها و مواد معدنی آن‌ها بهتر است که با پوست مصرف شوند چون اکثر مواد مغذی آن در پوست یا نزدیک ترین لایه به پوست قرار دارند. علاوه بر این نباید این مواد غذایی را به مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید و ترجیحاً آن‌ها را به صورت بخارپز آماده کنید. پختن زیاد و طولانی مدت مواد معدنی و ویتامین های میوه ها و سبزیجات را از بین می برد.





 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات