تبلیغات
بانوان - كوفته تبریزی اصل

كوفته تبریزی اصل

 

نوشته شده توسط:

مواد لازم :

گوشت بدون چربی نیم كیلو

برنج یك پیمانه

لپ یك پیمانه

سینه مرغ یك عدد

 

مرزه و تره ساتوری شده  200 گرم

پیاز رنده شده آب گرفته شده 4 عدد

پیازداغ 6 قاشق سوپ خوری

آرد نخودچی یك قاشق سرخالی

زرده تخم مرغ یك عدد

فلفل و نمك و زردچو به  مقدار لازم

مواد داخل كوفته:

 آلو خورشتی ، زرشك خیس خورده ، تخم مرغ پخته برای هر كوفته نصف تخم مرغ و گردو

طرز تهیه:

برنج آبكش شده  و گوشت را با زرده تخم مرغ و پیاز رنده شده  خوب ورز می‌دهیم سپس سبزی و  پیاز داغ را به آن اضافه كرده  سپس آرد نخودچی را جهت باز نشدن كوفته با یك عدد سینه مرغ چرخ شده كاملا ورز می‌دهیم.

پس از این مراحل لپه پخته شده را به آنها اضافه كرده  و در نهایت همه مواد كوفته را كه ورز داده‌ایم كوفته را به صورت پرتقال گرد و وسط آن را از مواد مورد اشاره پر كرده و مقداری دیگر مایع كوفته روی آن قرار داده و با دست كاملا گرد می‌كنیم.

سپس یك ساعت می‌گذاریم درون یخچال كوفته بماند تا درحین پخت باز نشود.

 حال مایع آب كوفته را آماده می‌كنیم

گوجه فرنگی 6 عدد – پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری – زعفران 1 پیمانه آب كرده – آب مرغ -  آلوخورشتی چند عدد –  زعفران نمك و فلفل به مقدار لازم.

گوج فرنگی را رنده كرده با پیاز داغ روی اجاق گذاشته و با مقداری روغن  میگذاریم آب آن كشیده شود سپس روی آن 1 لیوان آب و 5/2 لیوان آب مرغ ریخته همراه با زعفران  و آلو خورشتی می‌گذاریم به جوش بیاید. حال كوفته‌ها را به فاصله 1 سانتیمتر از هم قرار داده در آن را نمی‌گذاریم شعله را كم كرده و  می‌گذاریم نیم ساعت به همین وضع بپزد.

 بعد از نیم ساعت كه كوفته خود را گرفت درب قابلمه را گذاشته و زیرش را به طور متوسط زیاد می‌كنیم.  درحین پخت یادمان باشد برای خوش طعم و رنگ شدن كوفته ،  آب كوفته را روی كوفته‌ها بریزیم. یك ساعت بعد كوفته شما آماده است .

یادمان باشد پس از اتمام كار حداكثر 1 لیوان آب باید در كوفته باشد.

 

 



 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر