تبلیغات
بانوان - سالاد روسی

سالاد روسی

نویسنده :
تاریخ:پنجشنبه 7 مرداد 1395-11:35 ب.ظ


سالادهایی که همیشه به طور معمول درست می کنیم، یا سالاد کاهو است و یا سالاد شیرازی. اگر این هفته مهمان دارید، برایتان یک سورپرایز ویژه داریم. سالاد روسی که یکی از مواد آن کرفس است و می توانید ادعا کنید سالاد رژیمی برای مهمان ها درست کرده اید

مواد لازم برای 2 نفر:

1 عدد سینه مرغ

1 عدد پیاز (ریز خرد شود)

3 ساقه كرفس

1 پیمانه جعفری ساتوری شده معادل یك دسته كوچك

1 دسته كوچك پیازچه

1 پیمانه خیارشور

2 ق‌س آبلیمو

3 ق‌س سس ماست

نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را شسته با كمی نمك و فلفل و مقدار خیلی كمی آب و پیاز خرد شده بگذارید بپزد. حرارت دادن را آن‌قدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و بی‌آب شود. حال، ظرف را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا گوشت مرغ خنك شود، بعد استخوان آن را جدا كرده و شروع به خرد كردن به شكل نگینی كنید.

2. ساقه‌های كرفس را شسته و روی تخته آشپزخانه با چاقوی تیز به شكل نگینی خرد كنید و كناری بگذارید. پیازچه‌ها را پاك كرده و خوب بشویید سپس در آبكش بگذارید تا آب آنها گرفته شود، بعد آنها را به شكل حلقه‌حلقه نازك خرد كنید.

3. خیارشورها را نگینی ریز خرد كنید. جعفری‌ها را هم  با ساتور ریز خرد كنید. حالا یك كاسه بزرگ آماده كنید و تمام مواد را در آن بریزید و با هم مخلوط كنید. سس ماست و آبلیمو را هم اضافه كرده و خوب مواد را هم بزنید. مقداری نمك و فلفل اضافه كنید و دوباره هم بزنید. سالاد را چند ساعتی در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و خنك شود سپس سرو كنید.

فوت‌وفن

كرفس اگر جوان و تازه باشد مزه بهتری به سالاد می‌دهد، پس بهتر است از ساقه‌های مركزی و مغز كرفس استفاده كنید.



نوع مطلب : آشپزی 

داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر