بادمجان پلو شیرازی

 

نوع مطلب :آشپزی ،

نوشته شده توسط:

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر

برنج 2پیمانه

مرغ مرغ 300گرم

بادمجان بادمجان 2عدد

پیاز پیاز 1عدد

زرده تخم مرغ 2عدد

زرشك 5قاشق سوپخوری (پلویی)

ماست 5قاشق سوپخوری

شكر 2قاشق غذاخوری

كره 100گرم

سیب زمینی سیب زمینی 2عدد

زعفران به میزان لازم

طرز تهیه

1. ابتدا در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و با مقداری كره تفت میدهیم .مرغ را جداگانه كمی در كره تفت میدهیم و با اضافه كردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میكنیم.

2. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقه ای خرد كرده و سرخ میكنیم.

3. زرشك را هم با مقداری كره و شكر تفت میدهیم.حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط كرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بكشد



 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات