جوجه با سس قارچ

 

نوع مطلب :آشپزی ،

نوشته شده توسط:

مواد لازم

سینه مرغ بدون پوست و استخوان    3 عدد نصف شده

روغن زیتون                                       1 قاشق غذاخوری

لیمو                                                 1 عدد

قارچ تازه، خرد شده                          3 پیمانه

آب مرغ                                            نصف پیمانه

آرد                                                   2 قاشق غذاخوری

 

جعفری تازه، خرد شده                     1 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

* دمای فر را روی 400 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* روغن را داخل ظرفی بریزید و مرغ‌ها را داخل روغن قرار دهید تا کاملاً با آن پوشانده شوند.

* لیمو را نصف کنید آب نیمی از آن را روی تکه های مرغ بریزید و نیم دیگر را به اندازه های مناسب برش بزنید و هر برش از آن را روی هر یک از تکه های مرغ بگذارید. آن‌ها را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.

* کره نباتی را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. قارچ را داخل آن بریزید و به هم بزنید تا طلایی رنگ شوند و آب آن‌ها تمام شود. روی آن‌ها آرد بریزید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط نمایید. آب مرغ را بیفزایید و مواد را مرتب به هم بزنید تا سس غلیظی تهیه شود.

* جعفری تازه را به آن‌ها اضافه نمایید.

* سس قارچ را همراه با مرغ‌های سرخ شده سرو نمایید.

برکت همواره سایبان سفره‌هایتان باشد. نوش جان





 
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic